Foto Klik

Više informacija na broj telefona: +387 51 328 180 ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Font Size

Cpanel

Categories

Štampa na tekstilu

Štampa na tekstilu

Prenošenje natpisa i fotografija na majice,podloge za miš,kačkete,staklo,tanjire,kamen,privjeske...
Izrada fotografija

Izrada fotografija

Izrada DIGITALNIH fotografija sa svih medija i mobilnih telefona, razvijanje filmova i izrada fotografija svih formata, izrada fotografija na SJAJNOM ili MAT papiru, reprodukcije starih fotografija i digitalna obrada.
Foto puzle

Foto puzle

Iznenadite svoje najdraže orginalnim poklonom -Foto puzzle od vaših fotografija. Foto puzzle veličine 20x26cm od 60 dijelova. Foto puzzla veličine 29x40cm od 120 dijelova.Puzzla napravljena od posebnog kartona,isječena i spakovana u kutiji.
Foto kugle

Foto kugle

KUGLA (snježna,kristali,srca, zvijezdice) Kugla će uvek obradovati onoga kome je namenjena. Savršen dar za mlade i stare. - Kugla je veličine 9x9cm, unutra staju dve fotografije.
Foto magneti

Foto magneti

Foto Magnet za vaš frižider je jednostavan poklon koji daje lični pečat. Slika Vašeg deteta ili kućnog ljubimca je pravi pogodak. Plastični magnet sa fotografijom unutra veličine 5x7cm
Gotovi pokloni

Gotovi pokloni

Gotovi pokloni za zaljubljene.
Kalendari

Kalendari

Unikatni kalendari napravljeni od Vaših fotografija. Napravite kalendar sa fotografijama djece,voljene osobe, kućnih ljubimaca,mladenaca, prijatelja... Iznenadite svoje najmilije.
Suveniri

Suveniri

Suveniri, sjećanje na staru i novu Banja Luku.
Akcije u toku

Akcije u toku

100 (10x15)+ dostava 27,00KM
Šolje

Šolje

Nudimo Vam veliki izbor Foto Šolja. Svejedno da li je to magična, standardna, dječijih ili fluoroscentna, svako će naći nešto za sebe.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Vi ste ovde: Home PRODAJA

NOVOSTI

Rad na stranici otežan zbog izmjena na serveru 07/10/2012
Uspostavljen noramalan rad stranice na dan  07/11/2012
Plaćanje debitnim i kreditnik karticama omogućeno 07/11/2012