Foto Klik

Više informacija na broj telefona: +387 51 328 180 ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Font Size

Cpanel

O NAMA

Sa radom počeli smo u septembru 1997 i od tada pokušavamo da budemo u centru dešavanja razvoja moderne fotografije kako kod nas tako i u svijetu, posebno na polju digitalne obrade fotografija i vrhunskog kvaliteta izrade.
U našoj radnji pružamo usluge izrade  fotografija svih formata i sa svih vrsta DIGITALNIH medija (CD, DVD, KEY,SMART, COMPAK FLASH, XD,SD...).
Iz naše ponude izdvajamo izradu fotografija na keramici (PLOČICE ZA SPOMENIKE, FOTO ŠOLJE, ...), a i jedini u RS, Bosni i Hercegovini, izrađujemo (siječemo) dječije slagalice, poznatije kao FOTO PUZZLE  u veličinama 20x26cm od 60 dijelova i FOTO PUZZLE 29X40cm od 120 dijelova. U ponudu smo unijeli novosti: FOTOGRAFIJE NA BEDŽEVIMA,PRIVJESCIMA,KAMENU,TEKSTILU,JASTUCIMA,PODLOGE ZA MIS....
Snimanje i fotografisanje svih vrsta svečanosti (SVADBE, KRŠTENJA, ROĐENDANI, PROSLAVE,SAHRANE...), rad na terenu, studijska slikanja, praćenje važnih događaja, novinske foto-reportaže...

Nešto novo u ponudi je fotografisanje i snimanje iz vazduha ( DRON )

Presnimavanje VHS.S-VHS,C-VHS,HI 8  kaseta na DVD

Vi ste ovde: Home O NAMA

NOVOSTI

Rad na stranici otežan zbog izmjena na serveru 07/10/2012
Uspostavljen noramalan rad stranice na dan  07/11/2012
Plaćanje debitnim i kreditnik karticama omogućeno 07/11/2012